Održan polugodišnji radni sastanak zaposlenika na projektu „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena u Općini Bilje“

19.08.2019. 11:10

U sklopu projekta „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena u Općini Bilje“, dana 13. kolovoza 2019. godine održan je polugodišnji radni sastanak zaposlenika na projektu u Domu kulture u Vardarcu. U sklopu aktivnosti obilježilo se pola godine rada zaposlenih žena iz ciljne skupine nezaposleni i dugotrajno nezaposleni, prezentiranjem dosadašnjih rezultata projekta.

Pročitaj više...

Održan godišnji radni sastanak zaposlenika na projektu „POMOĆ SEBI I DRUGIMA“

26.07.2019. 15:44

U sklopu projekta „Pomoć sebi i drugima“, dana 25. srpnja 2019. godine održan je godišnji radni sastanak zaposlenika na projektu u Domu kulture u Vardarcu. U sklopu aktivnosti obilježila se godina dana rada zaposlenih žena iz ciljne skupine nezaposleni i dugotrajno nezaposleni, prezentiranjem dosadašnjih rezultata projekta.

Pročitaj više...

Dar profesora Kovačevića sumještanima

22.07.2019. 14:30

Korisnik usluga pomoći u kući iz programa „ZAŽELI“ prof. Martin Kovačević kao vlasnik šljivika u Bilju izrazio je želju da zainteresiranim krajnjim korisnicima programa „ZAŽELI“ u naselju Bilje donira po par kilograma konzumnih šljiva tako da se organizira berba i izvrši podjela od strane zaposlenih žena iz programa.

Pročitaj više...

Udruženje "BARANJA" u manifestaciji "Hrvatska volontira 2019"

12.07.2019. 12:48

Udruženje "BARANJA" kao organizator volontiranja primilo je izvještaj o provedenoj manifestaciji i zahvalnicu Hrvatskog centra za razvoj volonterstva.

e-mail prenosimo u cijelosti.

Pročitaj više...

ANTE LONČAR, RAVNATELJ HRVATSKOG ZAVODA ZA ZAPOŠLJAVANJE U GLASU SLAVONIJE O PROGRAMU ZAŽELI

17.06.2019. 10:21

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar i njegova zamjenica Marina Nekić, posjetili su nekoliko slavonskih gradova i općina kako bi se uvjerili u rezultate provedbe programa Zaželi na samom terenu. Razgovor s g. Lončarom objavljen u "GLASU SLAVONIJE" možete pročitati na ovom linku ...

U Slavoniji i Baranji u sklopu programa Zaželi potpisano je 129 ugovora i zaposleno 2319 žena

Pročitaj više...

Arhiva vijesti