Najava tribine „Treća životna dob – prijevare na kućnom pragu“

05.04.2019. 14:20

Obavještavamo zainteresirane mještane da će se održati tribina „Treća životna dob – prijevare na kućnom pragu“ u mjestu:

Bilje 10.04.2019. (srijeda) u 14:00 sati u vijećnici Općine Bilje (Dom Kulture)

Udruženje „Baranja“ partner-provoditelj projekta „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena u Općini Bilje“ iz programa „ZAŽELI“ u suradnji s Policijskom postajom Beli Manastir organizira tribinu u Bilju pod nazivom „Treća životna dob – prijevare na kućnom pragu“.

Cilj tribine je senzibiliziranje javnosti i podizanje razine samozaštite te smanjenja broja kaznenih imovinskih kriminaliteta i osjećaja straha od kriminala.Tribina je informativno edukativnog karaktera radi promicanja kvalitete života u zajednici, produbljivanja suradnje policije, jedinica lokalne samouprave i građana kao i zaposlenica na projektu iz programa „ZAŽELI“ koje obavljaju poslove pomoći u kući, starijim osobama i osobama u potrebi, kao krajnjim korisnicima iz programa.

Policijska službenica iz PP Beli Manastir, SANJA KNEŽEVIĆ će biti uvodničar na zakazanoj tribini. Nakon uvodnog izlaganja posjetitelji će moći postavljati pitanja policijskom službeniku.