Najava tribine „Nasilje u obitelji“

06.05.2019. 14:25

Obavještavamo zainteresirane mještane da će se održati tribina pod nazivom „Nasilje u obitelji“ dana 16. 05. 2019.  (četvrtak) u mjestima:

Bilje u 12:00 sati u vijećnici Općine Bilje (Dom Kulture) i

Popovac u 14:00 sati u Domu kulture.

Udruženje „Baranja“ nositelj i provoditelj projekta „Pomoć sebi i drugima“ te  „partner-provoditelj projekta „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena u Općini Bilje“ iz programa „ZAŽELI“ u suradnji s Policijskom postajom Beli Manastir organizira tribine u Bilju i Popovcu pod nazivom „Nasilje u obitelji“, s naglaskom na osobe starije životne dobi.

Cilj tribine je ukazivanje na problematiku nasilja u obitelji, s naglaskom na osobe starije životne dobi kako bi se smanjio broj kaznenih djela. Tribina je informativno edukativnog karaktera radi promicanja kvalitete života u zajednici, produbljivanja suradnje policije, jedinica lokalne samouprave i građana kao i zaposlenica na projektu iz programa „ZAŽELI“ koje obavljaju poslove pomoći u kući, starijim osobama i osobama u potrebi, kao krajnjim korisnicima iz programa.

Policijski službenik iz PP Beli Manastir, MARKO MARIĆće biti uvodničar na zakazanoj tribini. Nakon uvodnog izlaganja posjetitelji će moći postavljati pitanja policijskom službeniku.