Dvodnevna radionica "Kako razviti prepoznatljivi baranjski proizvod"

14.01.2016. 07:39

U sklopu provođenja aktivnosti na izradi Lokalne razvojne strategije Baranje za razdoblje 2014.-2020. godine, Lokalna akcijska grupa Baranja (LAG Baranja) i Udruga Slap iz Osijeka u suradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, Upravom kvalitete hrane i fitosanitarne politike organiziraju dvodnevnu radionicu s proizvođačima poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.

program radionice

Cilj radionice je poticanje proizvođača poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda na uključivanje u sustav kvalitete u svrhu razvoja prepoznatljivih lokalnih proizvoda uz razvoj partnerstva i poslovnog povezivanja.

 Radionica će se održati u dva dana i to:

Prvi dan, 19. siječnja 2016. godine u 13,00 sati

- za proizvođače začinske paprike i drugih domaćih proizvoda u Mađarskom civilnom centru Deak Ferenc, Šandora Petefija 37 u Lugu

Drugi dan, 20. siječnja 2016. godine u 10,00 sati

 - za proizvođače kulena i drugih mesnih proizvoda i potencijalne proizvođače autohtonih pasmina svinja u Domu kulture u Kneževim Vinogradima

Sudjelovanjem na radionicama moći ćete dobiti informaciju o prednostima uključivanja u sustav kvalitete poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda kao i stvaranju proizvoda s dodanom vrijednosti. Aktivnim uključivanjem na radionici moći ćete sudjelovati u stvaranju zajedničkih projektnih ideja i u uspostavljanju proizvođačkih grupa čime ćete dati svoj doprinos u izradi Lokalne razvojne strategije LAG-a Baranja za razdoblje 2014.-2020. godine.

Pored navedenog na radionici se možete aktivno uključiti i prezentacijom svojih proizvoda.

 

Sudjelovanje na radionici potrebno je potvrditi na e-mail: lag.baranja@gmail.com ili telefon 031/333-813. Također potvrdite sudjelovanje u prezentaciji svojih proizvoda.

 program radionice