Poziv na dostavu ponude

12.02.2016. 14:50

Iz odobrenih financijskih sredstava Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva iz programskog područja Institucionalna podrška stabilizaciji i/ili razvoju udruge za 2016. godinu donešena je odluka o nabavi opreme.

Pročitaj više...

Završeno strateško planiranje Mreže SOS-NET

10.02.2016. 21:50

Projekt SOS-Net se primiče završetku. Kao što je i planirano u okviru projekta osnovana je Mreža pružatelja socijalnih usluga SOS-NET te pokrenut web portal www.mreza-sos-net.hr putem kojega će biti organizirana burza socijalnih usluga. Jedan od rezultata projekta je i izrada Strateškog i operativnog plana Mreže SOS-NET. Radionica „Strateško planiranje“ dio je projekta SOS-NET. Proces strateškog planiranja započet je na osnivačkoj skupštini, krajem rujna 2015, nastavio se tijekom edukacije o strateškom planiranju u prosincu, a u utorak, 09.veljače.2016.godine proces izrade strateškog plana priveden je kraju.

Pročitaj više...

Učilište Janus započinje s razvojem e-learninga

09.02.2016. 17:34

Učilište Janus, u partnerstvu s Građevinskim fakultetom Osijek i Udruženjem „Baranja“ iz Luga, provodi projekt „Unaprjeđenje sustava učenja u obrazovanju o energetskoj učinkovitosti“. Kroz projektnu aktivnost „Jačanje kompetencija predavača“ predavači Učilišta Janus steći će znanja nužna za uvođenje novih metoda poučavanja među kojima je i poučavanje na daljinu tzv. e-learning, tj. e-učenje.

Pročitaj više...

Projekt SOS-NET: Održan posljednji Okrugli stol u Slavonskom Brodu

02.02.2016. 07:57

U okviru projekta SOS-NET u Slavonskom Brodu je, 28. siječnja 2016. godine, održan posljednji od pet planiranih, okrugli stol za Brodsko-posavsku županiju.

Pročitaj više...

Emitirana prva radijska emisija o projektu „Unaprjeđenje sustava učenja u obrazovanju o energetskoj učinkovitosti“

21.01.2016. 10:42

radio emisija ...1.dio  2.dio   3.dio

Učilište Janus u partnerstvu s Građevinskim fakultetom Osijek i Udruženjem „Baranja“ iz Luga provodi projekt „Unaprjeđenje sustava učenja u obrazovanju o energetskoj učinkovitosti“. U svrhu promocije i vidljivosti projekta, cjeloživotnog učenja i energetske učinkovitosti bit će emitirano 12 radijskih emisija.

Pročitaj više...

Arhiva vijesti