Novi projekt javnih radova

30.09.2014. 09:05

Prema Uvjetima i načinima za korištenje sredstava za provođenje mjera za poticanje zapošljavanja putem  Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te Javnog poziva za podnošenje
zahtjeva za korištenje sredstava za poticanje zapošljavanja u 2014. Godini, Udruženje Baranja kao inicijator i provoditelj javnih radova za zapošljavanje iz Paketa
mjera „RADOM ZA ZAJEDNICU I SEBE je odobren projekt „ŽENE U SOCIJALNOM OSNAŽIVANJU“ na šest mjeseci za četiri osobe. Projekt je sufinanciran sa 50% u plaći i prijevozu od HZZ.

Pročitaj više...

Druga godina suradnje s Probacijskim centrom

25.09.2014. 13:54

Udruženje Baranja je sklopilo početkom rujna 2013. godine Ugovor za izvršenje rada za opće dobro sa Ministarstvom pravosuđa Upravom za kazneno pravo i probaciju, Probacijski ured u Osijeku.

Pročitaj više...

Poziv za sudjelovanje na edukaciji

18.09.2014. 07:49

Udruženje „Baranja“ iz Luga, Petefi Šandora 92 u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Osijek i Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir provodi trogodišnji program koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Naziv programa je Pilot projekt: Novi pristup provedbi mjera obiteljsko pravne zaštite. U okviru programa planirano je pružanje socijalne usluge nadzora nad roditeljskom skrbi. Provoditelji mjere nadzora trebaju pohađati i dodatne edukacije putem kojih će dobiti dodatna znanja i vještine potrebne za obavljanje povjerenih im poslova.

Pročitaj više...

Započela provedba pilot programa NOVI PRISTUP PROVEDBI MJERA OBITELJSKO PRAVNE ZAŠTITE

18.09.2014. 07:43

Krajem lipnja započeli smo s provedbom  trogodišnjeg programa PILOT PROGRAM: NOVI PRISTUP PROVEDBI MJERA OBITELJSKO PRAVNE ZAŠTITE. Provedbu programa financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Pročitaj više...

Nastavljena suradnja s Učilištem Janus iz Osijeka

18.09.2014. 07:18

Praktični dio nastave za polaznike programa osposobljavanja Proizvođač/ica voća, povrća i cvijeća u plastenicima obavljen je na oglednom imanju u Lugu. Projekt je financiran iz fonda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u okviru projekta edukacije nezaposlenih.

Pročitaj više...

Arhiva vijesti