Održana biciklijada „BARANJA 2018“

21.05.2018. 14:17

Povodom Međunarodnog dana obitelji 15. svibnja, devetu godinu za redom održana je biciklijada „BARANJA 2018“ u organizaciji udruge Udruženje „Baranja“ i partnera. Događanje se održalo u subotu 19. svibnja 2018. godine, a njegov glavni povod je obiteljsko druženje učenika, nastavnika i roditelja uz prigodan program.

Partneri biciklijade koji su  financijski potpomogli događaj su Općina Bilje i Općina Popovac. Također, financijska potpora za provođenje programa dobila se i od Osječko-baranjske županije koji su prepoznali značaj i važnost projekta za društvenu zajednicu. Značaj i važnost projekta očituje se i u velikom broju sudionika kojih je bilo oko dvjesto.Prigodan program održan je na konačnom odredištu biciklista, SRC „Bazeni“ Kneževi Vinogradi gdje je bio osiguran ručak za sve posjetitelje.  Program je pretežito uključivao natjecateljske igre kao što su: nošenje jaja u žlici, skakanje u vreći, potezanje užeta, vrtni šah te vrtni čovječe ne ljuti se. Uz natjecateljske igre veliki interes i publike i natjecatelja  bio je za karaoke SHOW. Najuspješniji natjecatelji dobili su prigodne nagrade.

Uz sav spomenuti program održana je i cjelodnevna pripremna radionica za 25 žena iz projekta „Pomoć sebi i drugima“ iz pozivnog programa „ZAŽELI – program zapošljavanja žena“.

Na kraju programa dodijelila su se priznanja svim partnerima  ali i angažiranim pojedincima.

Sigurnost na biciklijadi osigurala je i ove godine PU Osječko-baranjske županije koja je sudjelovala u organiziranom dolasku i povratku biciklista.

Fotografije

B2018.01B2018.02B2018.03B2018.04B2018.05B2018.06

Arhiva vijesti