Radni sastanak zaposlenika na projektu "Pomoć sebi i drugima"

07.09.2018. 15:35

U petak, 31.08.2018. u 12.30 u sati u Lugu je održan radni sastanak svih zaposlenih na projektu „Pomoć sebi i drugima“. Sastanak je organiziran nakon dvomjesečnog pružanja usluga krajnjim korisnicima.

 

Izvršni direktor Udruženja „Baranja“ i Voditelj projekta Milorad Nenadović okupljenima je predstavio statističke podatke o broju zaposlenih, broju korisnika po naseljima i zaposlenicama. Također je razjasnio kriterije o pravu na korištenje usluga iz projekta, a vezano uz doplatak za pomoć i njegu.

Koordinatorica Jadranka Kukić zaposlenicama je prezentirala upute o vođenju dnevnika rada stavljajući naglasak na greške koje su uočene u dosadašnjem radu zaposlenica, a koje su predstavljale poteškoću prilikom unosa podataka u bazu podataka i izrade tablica radnih sati za svaku od zaposlenica.

Projektni asistent Mihailo Ranković dao je upute vezano uz podjelu higijenskih potrepština te upute o evidentiranju podataka vezanih uz to u dnevnicima rada.

Svim zaposlenicima na projektu predstavljen je plan korištenja godišnjih odmora za 2018.godinu.

Razmijenjena su iskustva o dosadašnjem radu između zaposlenica, koordinatorica i članova projektnog tima s naglaskom na zajednički cilj i zadaću pružanja što kvalitetnije pomoći krajnjim korisnicima.

S obzirom na predstojeće, očekivano kišno, razdoblje zaposlenicama koje aktivnosti obavljaju na terenu podijeljeni su baloneri s logom projekta.

Sastanak je završio zajedničkim ručkom koji je pripremio projektni tim a za desert su se pobrinule same zaposlenice.

 

Arhiva vijesti