Projekt SOS-NET: Održana dvodnevna radionica „Strateško planiranje“

18.12.2015. 15:04

U okviru projekta SOS-NET koji je započeo u prosincu 2014. Godine organizirana je dvodnevna radionica „Strateško planiranje“. Svrha radionice jejačanje kapaciteta OCD za vlastiti razvoj i stabilnost , a koje se bave pružanjem socijalnih usluga te podizanje kvalitete socijalnih usluga koje OCD pružaju korisnicima

Radionica je održana na dvije lokacije: Osijek (8. i 9. prosinca 2015.) i Orahovica (16. i 17. prosinca 2015.). Na radionicama je sudjelovalo 30-ak sudionika iz OCD s područja pet slavonskih županija. Radionicu je vodila Sonja Vuković iz Udruge za kreativni razvoj SLAP iz Osijeka, trenerica s bogatim dugogodišnjim iskustvom u području strateškog planiranja.

Tijekom dva dana sudionici radionica su učili metodologiju izrade strateškog plana kako bi stečena znanja mogli primijeniti u svojim organizacijama. U okviru radionica vježbali su na primjeru strateškog planiranja za novoosnovanu Mrežu pružatelja socijalnih usluga SOS-NET. Materijali izrađeni tijekom radionice poslužit će za izradu Strateškog plana Mreže SOS-NET koja treba biti gotova do kraja veljače 2016. godine kada završava i provedba projekta SOS-NET.

Fotografije

stratesko.1stratesko.2stratesko.3stratesko.4stratesko.5

Arhiva vijesti