Poziv na dostavu informativne ponude za uslugu pripreme, oblikovanja, tiska i nabave promotivnog materijala

28.12.2015. 17:26

U svrhu provedbe projekta „Unaprijeđenje sustava učenja u obrazovanju o energetskoj učinkovitosti“ broj ugovora HR.3.1.19-0056, u okviru poziva za dostavu projektnih prijedloga Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih - faza II nabava se vrši, a ugovori sklapaju u skladu sa Zakonom o javnoj nabavi i propisima usvojenim na temelju tog zakona odnosno Aneksa 1 ZNP-a broj 2 - pravne osobe koje nisu obveznici Zakona o javnoj nabavi te Uvjeta za pripremu i provedbu Projekta i drugim nacionalnim pravnim aktima koji reguliraju postupke nabave, Korisnik projekta upućuje

POZIV NA DOSTAVU INFORMATIVNE PONUDE

za uslugu pripreme, oblikovanja, tiska i nabave promotivnog materijala sa svrhom ostvarivanja promidžbe i vidljivosti projekta: „Unaprijeđenje sustava učenja u obrazovanju o energetskoj učinkovitosti“ broj ugovora  HR.3.1.19-0056