Poziv na iskaz interesa

30.03.2015. 09:05

Za predlaganje polaznika edukacije za projekt menadžere (upravljanje projektnim ciklusom) u okviru projekta SOS-NET.

preuzimanje prijavnice ...

Pročitaj više...

Održana prva edukacija u sklopu projekta SOS-NET

13.03.2015. 07:14

 „DRŽAVNA POLITIKA SOCIJALNIH USLUGA“ prva je tema održana u sklopu projekta SOS-NET

Pročitaj više...

Projekt SOS-NET predstavljen javnosti - kreće istraživanje o postojećoj ponudi socijalnih usluga u pet slavonskih županija

10.02.2015. 04:04

U utorak, 3. Veljače 2015. godine u Orahovici je održana Uvodna regionalna konferencija o socijalnim uslugama. Organizator konferencije je Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“ iz Belišća i partnerske organizacije. Konferencija je organizirana u sklopu projekta SOS-NET koji je financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Pročitaj više...

Regionalna konferencija o socijalnim uslugama

27.01.2015. 16:27

U okviru projekta SOS-NET bit će održana Regionalna konferencija o socijalnim uslugama. Konferenciju najavljujemo za 03. veljače 2015. godine u Orahovici, u EPC „Betanija“, Zelena 2 s poćetkom u 10 sati.

Program konferencije              Pozivnica na konferenciju                Prijavnica za konferenciju

 

Pročitaj više...

Projekt SOS-NET predstavljen u Vukovaru

23.01.2015. 08:41

Na sastanku s predstavnicima Udruge žena Vukovar i Udruge invalida rada iz Vukovara predstavljen je projekt SOS-NET. Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“ u partnerstvu s Udrugom za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Jaglac“ iz Orahovice, Udrugom paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije(UPIT) iz Osijeka i  Udruženjem „Baranja“ iz Luga provodi projekt SOS-NET koji je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda, a posrednička tijela za ugovaranje i praćenje provedbe su Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.

Pročitaj više...

Arhiva vijesti