Dvodnevna radionica "Kako razviti prepoznatljivi baranjski proizvod"

14.01.2016. 07:39

U sklopu provođenja aktivnosti na izradi Lokalne razvojne strategije Baranje za razdoblje 2014.-2020. godine, Lokalna akcijska grupa Baranja (LAG Baranja) i Udruga Slap iz Osijeka u suradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, Upravom kvalitete hrane i fitosanitarne politike organiziraju dvodnevnu radionicu s proizvođačima poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.

program radionice

Pročitaj više...

Poziv na edukaciju „Strateško planiranje / Operativni plan / Timski rad / Upravljanje ljudskim resursima“

04.01.2016. 15:30

Edukacija „Strateško planiranje / Operativni plan / Timski rad / Upravljanje ljudskim resursima“ namijenjena je organizacijama civilnog društva koje se bave pružanjem neke od socijalnih usluga.

prijavnica 

Pročitaj više...

Projekt SOS-NET: Održana dvodnevna radionica „Strateško planiranje“

18.12.2015. 15:04

U okviru projekta SOS-NET koji je započeo u prosincu 2014. Godine organizirana je dvodnevna radionica „Strateško planiranje“. Svrha radionice jejačanje kapaciteta OCD za vlastiti razvoj i stabilnost , a koje se bave pružanjem socijalnih usluga te podizanje kvalitete socijalnih usluga koje OCD pružaju korisnicima

Pročitaj više...

Udruga Zvono obilježila Međunarodni dan Volontera i Međunarodni dan osoba s invaliditetom

07.12.2015. 09:02

Udruga „Zvono“ je i ove, kao i prethodnih godina, obilježila Međunarodni dan volontera i Međunarodni dan osoba s invaliditetom. Tim povodom je 04.12.2015 organizirana prigodna svečanost na kojoj su sudjelovali članovi, zaposlenici, korisnici, volonteri i ostali zainteresirani. Dodatni povod za slavlje bila je i dodijeljena nagrada Udruzi „Zvono“ za inkluzivni volonterski program „Volunteer New Deal“.

Pročitaj više...

Arhiva vijesti