NAjava događanja: Okrugli stol na temu “Suradnja dionika u sektoru socijalnih usluga u organiziranju i pružanju socijalnih usluga u zajednici

27.11.2015. 06:58

Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“ (iz Belišća) u partnerstvu s Udrugom za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Jaglac“ iz Orahovice, Udrugom paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije iz Osijeka i  Udruženjem „Baranja“ iz Luga u okviru projekta  SOS-NET organizira okrugli stol na temu “Suradnja dionika u sektoru socijalnih usluga u organiziranju i pružanju socijalnih usluga u zajednici“

Okrugli stol za Osječko-baranjsku županiju održat će se 01. prosinca 2015. godine u 13,30 sati u prostorijama Društvo za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Osijek, Solarski trg 2. (kod restorana Kompa / stara zgrada Vodoprivrede).

- poziv i program

- prijavni obrazac

Pročitaj više...

Projekt SOS-NET: Održane edukacije "Biti volonter" u Orahovici i Požegi!

21.10.2015. 20:20

 U srijedu, 14. listopada i četvrtak, 15. listopada Lokalni volonterski centar Zvono održao je edukaciju “Biti volonter” i pripremnu radionicu za volontere “Karakteristike osoba s intelektualnim teškoćama” u Orahovici i Požegi.

Pročitaj više...

Osnovana mreža pružatelja socijalnih usluga za pet slavonskih županija

30.09.2015. 07:26

U prostorijama CITADELE-Centra za socijalno zapošljavanje osoba s invaliditetom  Udruge „Zvono“ iz Belišća u ponedjeljak, 28.09.2015., održana je osnivačka skupština na kojoj je osnovana Mreža pružatelja socijalnih usluga SOS-NET. Sjednici je nazočilo četrdesetak predstavnika pružatelja socijalnih usluga s područja pet slavonskih županija.

Pročitaj više...

Obilježen početak tjedna cjeloživotnog učenja

29.09.2015. 16:25

Podjelom Uvjerenja o osposobljenosti za poslove upravljanja projektnim ciklusom obilježen je početak tjedna cjeloživotnog učenja. Podjela uvjerenja izvršena je u ponedjeljak, 28. rujna 2015. u prostorijama POU Obris u Osijeku.

Pročitaj više...

Arhiva vijesti